Eindelijk kregen we dan het verlossende woord dat ook de senioren het trainingsveld weer mochten betreden en dat het protocol door de gemeente was goed gekeurd. Na hard werk door de jeugdcommissie en het bestuur was er ook een trainingsschema voor iedereen en konden ook de oudjes deze zaterdag voor het eerst starten en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Waar de Dames als eerste het spits mochten afbijten en er een leuke gezellig training van maakte na elkaar zo lang niet gezien te hebben waren het de 35 plussers die de dag mochten afsluiten en ook het goede gevoel van de kicksen onder de voeten weer eens te voelen.

De mannen van zaterdag 4 kwamen tussen deze 2 groepen in het nieuwe kunstgras testen en werkte onder het toeziend oog van coach Jan Hartman en voorzitter Thom van Ewijk een serieuze training af waar de conditie en het balgevoel de mannen hier en daar in de steek lieten was iedereen weer blij om weer op het veld te staan en werd er hard gewerkt en goed getraind.

Het was even wennen met de nieuwe 1,5 meter trainingen maar de uitgedachte spelvormen bleven ruim binnen de richtlijnen en al snel had iedereen het ritme te pakken en werd er gelachen met en om elkaar en had iedereen het goede gevoel weer te pakken. De grote opkomst zorgde ook voor een goede sfeer en is ook een blijk van waardering voor een ieder binnen de club die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Moe en voldaan genoten de verschillende groepen weer van het met elkaar sporten en word er uitgekeken naar de volgende training.