Ook alle senioren van GSC/ODS mogen met ingang van vrijdag 22 mei weer gaan trainen. Vandaag kwam uit het Stadskantoor het verlossende woord; ons protocol en alles wat daarbij hoort is corona-proof en dus akkoord bevonden. Net als bij de jeugd geldt; voorlopig één keer per week.

De trainingsdagen en -tijden zijn totaal verschillend van wat iedereen gewend is. Het schema vind je op de derde pagina van het info-document HIER . Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat we het niet iedereen naar de zin kunnen maken…

Mocht je grote problemen hebben met de toegekende dag en/of tijd, laat dat dan even weten via bestuur@gscods.nl . Let wel, we beloven niet dat het dan wel even geregeld wordt, maar zullen de technische commissie en de jeugdcommissie vragen om naar een oplossing te zoeken.

Tot slot; lees voordat je gaat trainen nog een keer goed de regels door in het artikel “Lees deze trainingsinfo”. Hier staat méér in dan dat we ook op het veld anderhalve meter afstand houden. Wie zich niet aan de regels houdt wordt naar huis gestuurd. Niet alleen, maar het hele team!