Door het coronavirus liggen veel clubactiviteiten stil en is de kantine allen voor noodzakelijke activiteiten open, maar iedereen hoopt dat de bal na de zomer weer gaat rollen. Hoe dan ook, de regels voor overschrijvingen zijn ongewijzigd. Wil je GSC/ODS deze zomer verlaten? Lees dan even verder.

We betreuren uiteraard ieders vertrek, maar respecteren jouw keuze. Zelf moet je dat vóór 15 juni regelen met jouw nieuwe club, maar vergeet niet om ook vóór 1 juli jouw lidmaatschap op te zeggen. Dat kan uitsluitend schriftelijk; per brief aan de secretaris of per e-mail aan dit adres ( ledenadministratie@gscods.nl )

De overschrijving wordt niet eerder verleend tot voldaan is aan alle betalingsverplichtingen, zoals contributie en boetes van de KNVB, en je door de club uitgeleende kleding en/of materialen compleet en onbeschadigd hebt ingeleverd.

Speciaal voor aan- en afmeldingen, overschrijvingen en het inleveren van spullen zit Alie Sieben namens de ledenadministratie in de kantine op 9 juni van 19.00 tot 20.30 en 13 juni a.s. van  11.30 tot 13.00 uur. Kun je op beide dagen niet? Stuur dan een mail naar de ledenadministratie, om samen om een oplossing te vinden.