Tijdens de bestuursvergadering van woensdagavond heeft Abdullah Uysal wegens privé redenen zijn functie neergelegd. Ab was sinds november vorig jaar niet alleen bestuurslid maar ook beoogd voorzitter van GSC/ODS. Hij heeft ook te kennen gegeven het bestuur per direct te verlaten.

Uiteraard respecteert het bestuur het besluit van Ab, hoe vervelend dit ook is voor hem en voor Thom van Ewijk, die in november wilde stoppen als voorzitter, maar bereid bleek om hem nog ‘even’ in te werken. Het bestuur beraadt zich zo spoedig mogelijk op de nu ontstane situatie.

Goed nieuws vanuit het bestuur is er overigens ook. De twee andere nieuwelingen, Rutger Rodermond en Jeroen Brouwers, hebben hun draai al aardig gevonden en werken onder meer aan nieuw technisch beleid en uitbreiding van de technische commissie. Daarover binnenkort meer !