Naast voetbal kennen we bij GSC/ODS ook leuke activiteiten, die helaas hetzelfde lot beschoren zijn als de sport; alles is geschrapt. Eén van die activiteiten is de pubquiz. Maar quizmaster Martien Blom heeft daar iets op gevonden; hij komt binnenkort met de thuisquiz !

Hier, op de website en de facebook-pagina van de club, zal hij wekelijks tien vragen stellen. De bedoeling is dat iedereen, ook niet-leden, weer even de smaak van de pubquiz proeft en er vooral een beetje lol in heeft. Een competitie-element mag daarbij niet ontbreken…

Om het niet ingewikkeld en tijdrovend te maken wordt elke deelnemer gevraagd zelf bij te houden hoeveel tijd hij of zij nodig had om de vragen te beantwoorden. Martien realiseert zich dat mensen vals kunnen spelen, door te jokken over de tijd en stiekem antwoorden op te zoeken. Maar zo sneu zijn we toch niet?

Feit is dat hij na een week de antwoorden geeft. Via social media kunnen de deelnemers hun resultaten met elkaar delen. Misschien tuigen we daar een speciale facebookpagina voor op… Wie leuke ideeën heeft hoe dat beter of anders kan, kan mailen naar Martien: m.blom46@upcmail.nl

Hij ziet graag reacties tegemoet en belooft hoe dan ook op korte termijn de eerste thuisquiz via onze clubkanalen te publiceren !