De aanleg van de nieuwe verlichting op ons hoofdveld is klaar. In donkere avond- en nachturen zijn de nieuwe lampen afgesteld. Het gaat om 56 armaturen met LED-lampen, die zodanig moesten worden afgesteld, dat een gelijkmatige verlichting over het hele veld is ontstaan.

Voor die klus (zie filmpje) waren er hulpmiddeltjes als een groene laserstraal en de inzet van een drone en een hoogwerker. Het bedrijf Watt Lamp voerde de klus uit en hoopt op korte termijn ook veld 2 te gaan verlichten. Eerst moeten daar overigens nog masten geplaatst worden.

Ook op het kunstgrasveld worden de oude lampen vervangen door LED-verlichting. In samenhang met eerdere acties (zonnepanelen, vloerisolatie, warmtepompen) en de geplande nieuwe keuken met switch van gas naar elektriciteit zal de club veel geld besparen. Zeker in de huidige omstandigheden een mooie meevaller !