Onze club is dringend op zoek naar een nieuwe penningmeester ! Tijdens de laatste ledenvergadering, in november vorig jaar, legde Thomas Scheurwater z’n bestuursfunctie neer, maar toonde zich gelukkig wel bereid om de financiën van de club te bewaken tot er een opvolger is.

Thomas gaf toen aan, dat hij als interim-penningmeester aan wilde blijven tot uiterlijk 1 juli. Er was een opvolger in beeld, maar die heeft afgelopen week aan het bestuur laten weten niet voldoende tijd te kunnen vrijmaken voor deze belangrijke verenigingsfunctie.

Omdat een nieuwe penningmeester zich natuurlijk ook een beetje moet kunnen inwerken, met hulp van Thomas, begint de tijd nu te dringen. GSC/ODS kan niet zonder penningmeester ! Ben jij de man of vrouw, die deze klus misschien op zich wil nemen? Of ken je iemand die dat kan?

Laat het weten via bestuur@gscods.nl en je wordt bijgepraat over wat er in die functie van je verwacht wordt en hoeveel tijd je er aan kwijt bent. Bij GSC/ODS is dat gemiddeld een paar uur per week, omdat je veel hulp krijgt van de ledenadministratie, kantinemedewerkers en andere vrijwilligers.

We kunnen niet genoeg benadrukken dat de invulling van deze bestuursfunctie cruciaal is voor onze vereniging. Wie andere ideeën heeft over de oplossing – b.v. door het met twee mensen te doen – is natuurlijk ook welkom. De deur van de bestuurskamer staat ook digitaal altijd open.