Het voetbal en alle activiteiten van de club liggen stil, maar de geplande verbeteringen op ons terrein zijn sinds vorige week in volle gang. De lichtmasten langs het hoofdveld zijn voorzien van nieuwe lampen, langs het tweede veld komt een hele nieuwe lichtinstallatie en het kunstgrasveld krijgt een nieuwe mat.

Het werk aan de verlichting op het hoofdveld wordt afgerond in de nacht van woensdag op donderdag. U leest het goed, want het afstellen van in totaal 56 lichtbakken moet natuurlijk in het donker gebeuren. Het gaat om LED-lampen, dus opgloeien is nu verleden tijd.

Het werk aan het kunstgrasveld ligt helaas stil, omdat de productie van nieuwe matten door het coronavirus stil lag. Het is nog niet bekend wanneer de matten weer geleverd kunnen worden, dus zit er weinig anders op dan af te wachten. Gevoetbald wordt er voorlopig toch niet….

Door het gebruik van LED-lampen (die ook op het tweede veld komen) gaat de stroomrekening omlaag en de capaciteit van de meterkast omhoog. Daardoor kunnen we ook in de keuken van gas naar elektriciteit overstappen. GSC/ODS wordt alsmaar duurzamer !

Bovengenoemde zaken zorgen ervoor dat de club over enkele weken beschikt over een accommodatie die we gerust top mogen noemen en in elk geval de mogelijkheden om te spelen en te trainen flink verruimt. Laten we hopen dat de bal snel weer rolt.