BesteSponsorKlikker,

Het Coronavirus heeft naast heelveel fysiek leed ook enorm veel impact op de economie. 

Naast dat het bedrijfsleven bijnavolledig op z’n gat ligt zijn de consequenties voor veel verenigingen ook niette overzien. De kantines zijn dicht en aangezien elke vorm van inkomsten voorverenigingen zo belangrijk is zal ook de clubkas van GSC/ODS daar flink onderte lijden hebben.

SponsorKliks vraagt daarom een ieder die GSC/ODS financieel in deze lastige tijden wil helpen onze nieuwe browser-extensie te installeren (wanneer je Google Chrome gebruikt). Zodoende wordt het toch weer een stuk moeilijker om SponsorKliks te vergeten bij je volgende online aankoop.

De browser-extensie zorgt ernamelijk voor dat bij de meeste winkels de SponsorKlikslink van GSC/ODSautomatisch wordt meegegeven wanneer je zo’n webwinkel bezoekt. Je hoeft dusniet eerst naar de SponsorKlikspagina van GSC/ODS te gaan.

Een aantal webwinkels hebben (nog)geen toestemming gegeven om automatisch doorverwezen te worden. Voor dezewinkels is het mogelijk om ze te installeren in je bladwijzerbalk.

Ga je in het vervolg via de bladwijzerbalk naar één van deze winkels dan wordtde SponsorKlikslink ook meegegeven. Je kan dus ongeacht op welke website je zitdirect via deze knoppen GSC/ODS sponsoren.

Help GSC/ODS daarom in deze moeilijke tijden en installeer de SponsorKliks browser-extensie nu vanuit de Chrome Webstore.

Namens GSC/ODS en SponsorKliksbedankt voor jullie begrip!