Beste SponsorKlikker,

Het Coronavirus heeft naast heel veel fysiek leed ook enorm veel impact op de economie. 

Naast dat het bedrijfsleven bijna volledig op z’n gat ligt zijn de consequenties voor veel verenigingen ook niet te overzien. De kantines zijn dicht en aangezien elke vorm van inkomsten voor verenigingen zo belangrijk is zal ook de clubkas van GSC/ODS daar flink onder te lijden hebben.

SponsorKliks vraagt daarom een ieder die GSC/ODS financieel in deze lastige tijden wil helpen onze nieuwe browser-extensie te installeren (wanneer je Google Chrome gebruikt). Zodoende wordt het toch weer een stuk moeilijker om SponsorKliks te vergeten bij je volgende online aankoop.

De browser-extensie zorgt er namelijk voor dat bij de meeste winkels de SponsorKlikslink van GSC/ODS automatisch wordt meegegeven wanneer je zo’n webwinkel bezoekt. Je hoeft dus niet eerst naar de SponsorKlikspagina van GSC/ODS te gaan.

Een aantal webwinkels hebben (nog) geen toestemming gegeven om automatisch doorverwezen te worden. Voor deze winkels is het mogelijk om ze te installeren in je bladwijzerbalk.

Ga je in het vervolg via de bladwijzerbalk naar één van deze winkels dan wordt de SponsorKlikslink ook meegegeven. Je kan dus ongeacht op welke website je zit direct via deze knoppen GSC/ODS sponsoren.

Help GSC/ODS daarom in deze moeilijke tijden en installeer de SponsorKliks browser-extensie nu vanuit de Chrome Webstore.

Namens GSC/ODS en SponsorKliks bedankt voor jullie begrip!