Zolang het coronavirus rondwaart kun je maar beter thuis blijven. Maar er zijn wel manieren om met je voetbalmaatjes in contact te blijven. Zo zette Yiğit, van onze JO10-1, in de groeps-app van de ouders een echte Stay at home challenge op !

De toon werd gezet en zie hier het resultaat. Alle acht de spelers hebben aan de challenge meegedaan. Gennaro inspireerde daarmee overigens zijn neef Rosario om hetzelfde te doen in de groeps-app van JO13-1. Erg leuk, mannen !

Overigens gebeuren er helaas ook minder leuke dingen op ons complex. Bestuursleden hebben al bij herhaling grote groepen sportende en rondhangende jongeren weg moeten sturen. Helaas snappen te veel mensen nog steeds de ernst van de situatie niet.

Jongeren worden niet snel ziek van het virus (al zijn er wel degelijk uitzonderingen) maar door in groepen met elkaar om te blijven gaan kun je wél het virus verder verspreiden. En zo kun je ook je eigen ouders of grootouders ziek maken… Denk dus na over wat je doet !