Net als Zaterdag-1 had ook Zondag-1 dit weekend een makkelijke middag. Uit bij SV Bolnes werd met 1-4 gewonnen en dat was eigenlijk nog een magere weerslag van de verhoudingen. GSC/ODS speelde slordig, in een te laag tempo en miste wel twintig doelrijpe kansen.

De Dordtse ploeg kon het zich veroorloven, want laagvlieger Bolnes kon er maar weinig tegenover zetten. Laatste man Davut Sahan opende met een vrije trap de score en Yusuf Karasahin verdubbelde nog voor rust de marge. Na de thee veranderde het spelbeeld niet.

De gastheren brachten nog even de spanning terug met een treffer waar een buitenspelluchtje aan hing, maar Ibo Karasahin bracht luttele minuten later op aangeven van Oktay Karaca het verschil weer op twee: 1-3. Lutfallah Kilic tekende voor nummer vier.

Meer goals vielen er niet, al werden paal en lat deze middag nog wel vijf keer geraakt. Door de zege heeft GSC/ODS de top-4 weer binnen bereik. Komende zondag wacht een cruciaal duel met één van de directe concurrenten, want dan komt het Haagse Erasmus op bezoek.