De opkomst op onze Mini’s Day was na de winterstop niet erg groot, maar dat was deze zaterdag heel anders. Het uitbundig schijnende zonnetje bezorgde veel kids hoogstwaarschijnlijk .lentekriebels, want we telden liefst 22 jonge talentjes. en ze hadden er zin in!

Hoofdtrainster en coördinator Ariette was afwezig, maar haar rol werd dit keer ingevuld door Gaston, die op het hoofdveld assistentie kreeg van diverse ouders. De jongsten werkten daar op ons bekende parkoers aan motoriek en traptechniek.

Op het pannaveld speelden de ‘oudste jonkies’ een partijtje onder leiding van Ryan. We zagen weer een paar nieuwe gezichten en drie mini’s gaven zelfs aan lid te willen worden. Kijk, dat horen we graag. Dankzij fruitsponsor Murat was er na afloop voor alle deelnemers een mandarijn.

Komende zaterdag is er natuurlijk weer Mini’s Day en geheel volgens het bekende scenario. Dus om 13.00 uur aanwezig zijn, zodat er tussen 13.15 en 14.00 uur weer met plezier aan de techniek gewerkt kan worden.