Met een simpele 3-0 zege op Dongen heeft Zaterdag-1 zichzelf eigenlijk nog tekort gedaan. De tegenstander creëerde in 90 minuten geen enkele uitgespeelde kans en maakte geen moment aanspraak op enig resultaat. GSC/ODS begon juist goed en beloonde zichzelf al na tien minuten.

Na de treffer van Thayrison Doran was het helaas meteen gedaan met het leuke kijkspel. De wedstrijd daalde naar een bedenkelijk niveau en de thuisploeg schiep zichzelf tegen de zeer zwakke opponent nauwelijks nog kansen. Na de rust werd het helaas niet veel beter.

Pas toen de in het eerste elftal debuterende Kevin Visser 2-0 inkopte leken de Brabanders bereid om met minder dan elf man achter de bal te lopen. Dat gaf GSC/ODS wat meer ruimte en leverde nog een handvol kansen op. Uit één daarvan schoot invaller Dani Fernandez nummer drie binnen.

Na twee zeges op rij is het vertrouwen bij Zaterdag-1 hopelijk wel weer terug. Dat zou mooi zijn, want komend weekend wacht de ploeg een bezoekje aan koploper IFC. Eerder dit seizoen waren de Ambachters met 0-5 te sterk, dus GSC/ODS kan de borst nat maken.