Als een van de weinige ploegen in de regio moest zaterdag 4 dit weekend wel aantreden in competitieverband. Met een lange lijst afwezige maar toch een behoorlijk elftal werd afgereisd naar Papendrecht voor de wedstrijd tegen Drechtstreek 9.

Na een optische veld overwicht stonden we door 2 behoorlijkeblunders al binnen 10 minuten met 2-0 achter en dat terwijl de gastheren nietof nauwelijks op onze helft te vinden waren. De schaarse pogingen van Jari,Jeremy en Bart troffen helaas geen doel. En de fouten aan onze kant bleven zichopstapelen waardoor de mannen van Drechtstreek zonder al te veel moeite naar3-0 kon uitlopen.

Een van de weinige lichtpuntjes de eerste helft was degroeibriljant uit de A-junioren Bart Molenaar die op jonge leeftijd het elftalbij de hand nam het was ook Bart die na een goede dribbel 2 man het bos instuurde en de slim terug gestapte 17-jarige Jari in staat stelde te scoren ende stand naar 3-1 te tillen. Deze 2 jongen gasten waren een genot om naar tekijken en zorgde toch voor wat lijn in het spel, al konden ook zei nietvoorkomen dat de schade nog groter werd en de rust werd bereikt met een 5-1achterstand.

Na wat puntjes op de spreekwoordelijk i gezet te hebben enMelin voor Bas in de ploeg leek er de 2de helft toch een ander teamte staan wat voor elkaar door het voor ging en er ondanks de achterstand tochnog een wedstrijd van te maken na enkele goede acties kwamen we toch terug inde wedstrijd en werd er goed gecombineerd en enkele mooie combinaties op de matgelegd en kwamen we via een toegekende penalty terug in de wedstrijd. De Sterkingevallen Thomas bracht nog wat extra voetbal in het team en zowaar was hetMelin die de stand nog kleiner maakte en de 5-3 aantekende.

Uit een van de spaarzame counters van de gastheren die de 2de helft steeds minder in hadden te brengen werd toch nog een corner weggegeven en was Jeroen kansloos op de ingekopte bal 6-3. Jeroen die even later het veld moest verlaten na stevige botsing met de spits van Drechtstreek werd vervangen door Jeremy die nog een katachtige redding in huis had. Een ander lichtpuntje was de terugkeer van Chris die langzaam aan weer aan zijn minuten is gekomen.