Op bezoek bij Steeds Hooger is Zondag-1 met 4-1 onderuit gegaan. Op de nederlaag viel weinig af te dingen, want de Dordtse ploeg bracht simpelweg te weinig en kreeg alweer een reeks kaarten wegens commentaar op de leiding.

De leidsman speelde bij de eerste treffer wel een hoofdrol. De bal werd binnen de beruchte lijnen van korte afstand hard tegen een arm geschoten en daar hoef je geen penalty voor te geven. Het gebeurde wel: 1-0.

De Rotterdammers verdubbelden de marge met een kopbal uit een wel erg slecht verdedigde hoekschop. Een beetje uit het niets bracht Lutfallah Kilic de spanning terug (2-1) en plots kwam de wedstrijd in evenwicht.

Na rust kreeg GSC/ODS twee kansen op de gelijkmaker, maar de thuisclub was op de counter gevaarlijker. Uit één daarvan scoorde Steeds Hooger 3-1 en omdat er veel ophef gemaakt werd over vermeend buitenspel volgde er ook nog een rode kaart.

Met tien man kon Zondag-1 helemaal geen vuist meer maken en in de slotfase werd de eindstand op 4-1 bepaald. Een forse tik, want de concurrentie pakte wel punten, waardoor GSC/ODS uit de top-4 is weggevallen.

De verschillen met de nummers 2 tot en met 4 zijn zeer klein, maar Zondag-1 zou er de komende weken goed aan doen om wat harder te gaan trainen en in wedstrijden wat minder te praten.

Daar zou deze week al mee begonnen kunnen worden, want komende zondag wacht een inhaalduel, thuis tegen SC Madestein. In de huidige vorm moet Zondag-1 de Haagse middenmoter zeker niet onderschatten.