Na de geflatteerde maar terechte nederlaag bij EBOH uit was vandaag tegenstander VVGZ te gast op ons complex. In een ietwat onwennige kleuren combinatie van rood, blauw en grijs begonnen we aan de wedstrijd en namen we al gauw het heft in handen.

Waar de mannen van VVGZ in het begin nog probeerde mee tevoetballen werd het spelbeeld al gauw naar ons toe getrokken door een goedpositie spel en wisten we steeds de juiste ruimtes op het veld te vinden desterke achterhoede onder leiding van Gaston was heer en meester en deuitstekend spelende Brandon zorgde voor de juiste versnellingen op hetmiddenveld.

Hierdoor wisten we een aantal goede kansen te creëren diedoor te laat handelen of niet de juiste keuzes maken helaas niet werden benut. Ofmet wat meer overleg vrijstaande medespelers zouden worden bediend hadden wehet ons veel makkelijker kunnen maken en de wedstrijd vroegtijdig in het slotkunnen gooien. Toch mochten we met een voorsprong de rust opzoeken toen Tommybeheerst de 1 nul tussen de palen joeg.

De magere afspiegeling van de kansen verhouding zorgdeechter voor wat hoop bij de mannen van VVGZ die met hartstocht en passie nogwat van de wedstrijd probeerde te maken. In een iets andere samenstelling met Jarivoor Tommy, Vincent voor Brandon en Melin voor Thomas waren ook nu de eerstekansen voor ons. Toch leek ook bij ons de vermoeidheid toe te slaan en werd hetspel een stuk minder maar de onverzettelijkheid die het team uitstraalde waseen genot om te zien.

Hoewel er voor rust beter gevoetbald werd was de effectiviteitna rust een stuk hoger de grote ruimtes achter de verdediging van VVGZ verderveelvuldig gezocht en nu was het Bas die de marge vergrote en de 2-0 binnenwist te tikken. De oplettende Damian wist een foute inspeel pass van de Keeperop waarde te schatten en zo de 3-0 te maken. Het slot akkoord was echter voorTommy die Bas was komen aflossen en goed door jagend het leder te bemachtigenen de 4-0 aan te tekenen.

Met alles was de vriendelijke tegenstander in zag had gingen zijn toch nog op jacht naar de eren treffer maar de onverzettelijkheid van de achterhoede met de met krachten smijtende  Yoran, Melin en Daryl gaven geen krimp waar door doelman Jeroen een rustige middag had en aanvoerder Daniel met een tevreden gevoel terug keek op de prestatie van zijn manschappen.