Onder leiding van gelegenheids coach Marcel Rombout maakte zaterdag 4 zich op voor de zware wedstrijd tegen stadsgenoot Dubbeldam. Dat de ploeg had geleerd van de fouten tijdens de heen wedstrijd werd al gauw duidelijk.

De achterhoede met het sterke viertal Ryan, Yoran, Gaston en Vincent hield de ruimtes klein en wisten daardoor de spitsen van de gasten behoorlijk in de ban te houden wat een gelijkwaardige wedstrijd opleverde. Onder aanvoering van het centrale middenveld duo Brandon en Daniel werden de halfspelers Damian en Rutger evenals de spitsen Bas en Tommy veelvuldig weg gestuurd om het de defensie van Dubbeldam zo moeilijk mogelijk te maken.

Toch wisten beide ploegen enige goede mogelijkheden te creëren en was keeper Paul meerder malen een sta in de weg. Toch moest ook hij voor de rust één maal het hoofd buigen en ging Dubbeldam door gemiste kansen aan onze zijde met een minimale score de rust in. Na in de rust de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet te hebben werd er aan de 2de helft gestart.

En met nog meer durf naar voren gespeeld wat mis communicatie leidde helaas tot de 0-2 maar met een tactische meesterzet van Coach Marcel, wist Ryan de marge te verkleinen tot 1-2 in een alles of niets offensief leek tegenstander Dubbeldam te bezwijken maar wist helaas voor de hard werkende equipe van GSCODS nog één keer te profiteren van de geboden ruimte en de wedstrijd in het slot te gooien met de beslissende 1-3. Al met al mogen de mannen van GSCODS met een trots gevoel en op geheven hoofd terug kijken op een prima wedstrijd van hun kant.