Onder leiding vangelegenheids coach Marcel Rombout maakte zaterdag 4 zich op voor de zwarewedstrijd tegen stadsgenoot Dubbeldam. Dat de ploeg had geleerd van de foutentijdens de heen wedstrijd werd al gauw duidelijk.

De achterhoede met het sterke viertal Ryan, Yoran, Gaston enVincent hield de ruimtes klein en wisten daardoor de spitsen van de gastenbehoorlijk in de ban te houden wat een gelijkwaardige wedstrijd opleverde.Onder aanvoering van het centrale middenveld duo Brandon en Daniel werden dehalfspelers Damian en Rutger evenals de spitsen Bas en Tommy veelvuldig weggestuurd om het de defensie van Dubbeldam zo moeilijk mogelijk te maken.

Toch wisten beide ploegen enige goede mogelijkheden tecreëren en was keeper Paul meerder malen een sta in de weg. Toch moest ook hijvoor de rust één maal het hoofd buigen en ging Dubbeldam door gemiste kansenaan onze zijde met een minimale score de rust in. Na in de rust de puntjes opde spreekwoordelijke i gezet te hebben werd er aan de 2de helftgestart.

En met nog meer durf naar voren gespeeld wat miscommunicatie leidde helaas tot de 0-2 maar met een tactische meesterzet vanCoach Marcel, wist Ryan de marge te verkleinen tot 1-2 in een alles of nietsoffensief leek tegenstander Dubbeldam te bezwijken maar wist helaas voor dehard werkende equipe van GSCODS nog één keer te profiteren van de gebodenruimte en de wedstrijd in het slot te gooien met de beslissende 1-3. Al met almogen de mannen van GSCODS met een trots gevoel en op geheven hoofd terugkijken op een prima wedstrijd van hun kant.