Na de moeizame maar terechte overwinning op Noordeloos stond de kraker tegen nummer 2 Hardinxveld op het programma. In de sterks mogelijke opstelling begonnen we aan de wedstrijd en zaten we er vanaf minuut 1 boven op dat leverde na 2 minuten al de eerste grote kans op die door een polletje helaas door Dani werd gemist.

Dit bleek een voorbode voor meer want het eerste half uurwerd er lustig op los gecombineerd en werd het voetballende middenveld onderleiding van Rens veelvuldig gevonden en de andere middenvelders Tarik, Dani enKoen goed weggestuurd de balvaste Dylan in de spits was een perfectaanspeelpunt en de behendige Abdullah met zijn acties een plaag voor deverdediging.

Op enkele schoonheidsfoutjes na kwam de verdediging met hetsterke blok Jelle en Kevin ondersteund door de fanatieke backs Liam en Yassinenauwelijks in de probleem en hoefde Rensley alleen maar achter ballen te nemenzonder zelf in actie te hoeven komen op acties van de tevenstander. Het was danook dik verdiend toen Dylan op aangeven van Koen de score opende en de 1-0aantekende.

Het laatste kwartier van de eerste helft werd wat rommeligeren zo kwamen de gasten beter in de wedstrijd en lieten zij zien waarom ze eentitelkandidaat zijn sterk en behendig aan de bal wisten ze wat beter tecombineren en de opluchting was groot toen Dylan met zijn tweede de margeverdubbelde en de ruststand op 2-0 bepaalde.

Met een andere tactiek begonnen de gasten aan de tweede helft en werden we goed onderdruk gezet. En de eerste kansen naar rust waren dan ook voor Hardinxveld. Toch wisten we met regelmaat van de klok er via de ingevallen Joeri Broer er onderuit te voetballen en de verse krachten Jeremy en Whitley te bedienen. Net toen we de storm van Hardinxveld leken te hebben afgeslagen kwamen ze terug in de wedstrijd met de 2-1. De linies kwamen te ver uit elkaar te liggen en niet veel later werd Rensley wederom verslagen en stond plotsteling de 2-2 op het bord.

Met sulkers en Kordelaar binnen de lijnen gingen we vol voor het slotoffensief en werd de tactiek veranderd wat in de slotfase nog een dot aan kansen opleverde meer een uitblinkende doelman van Hardinxveld en wat geluk voor de gasten werd er door beide partijen niet meer gescoord. Wat een topper had moeten worden eindige een beetje in een anti climax en laat zien dat zaterdag 2 nog niet het ritme heeft gevonden van voor de winterstop. Met de instelling en werklust zit het wel goed nu gauw het goede gevoel weer terugvinden.