Met de zware wedstrijd tegen Hardinxveld nog in de benen was tegenstander Nieuw-Lekkerland de volgende tegenstander in het gelijknamige dorp. Met een fitte en flinke groep gingen we dan ook op weg. De heen wedstrijd tegen hen was voor ons goed verlopen en ook nu bleek hun speelwijze ons wel te liggen.

Met ditmaal Paul op de goal en de geconcentreerd voetballendeachterhoede Joeri, Yassine, Kevin die gelukkig toch vrij had kunnen krijgen enLiam. Begon iedere aanval achterin wachtend op de beweging op het middenveld omde juiste ruimtes te creëren. Door veel loopacties werd geprobeerd de gastenstuk te spelen, de in vorm verkeerden Tarik was steeds aanspeelbaar en de naeen lange absentie terug gekeerde Silvester heerste centraal op het middenveldmet de slimme Dani op links en de rappe Koen op rechts werden de ruimtes achterde verdediging van Nieuw-Lekkerland gezocht de technische spits Abdullah en dealtijd gretige aanvoerder Dylan waren een plaag voor de verdediging.

Dit had een opmaat naar een vroege voorsprong kunnen enmoeten zijn maar het tempo aan de bal liep wat terug waardoor de gastheren metaf en toe het nodige geluk ons van het score wisten te houden tot halverwege deeerste helft Dani werd weggestuurd en zijn scherpe voorzet door de keeper werdlosgelaten en Dylan als een duiveltje uit een doosje het leder in de touwenjoeg 0-1. De ban leek gebroken helemaal toen Dylan zijn tweede van de middagmaakte en de tussenstand op 0-2 bepaalde.

Toen Abdullah tegen het kunstgras werd gewerkt en destrafschop werd toegekend leek alles al voor rust in kannen en kruiken. Met dealtijd zekere Tarik achter de bal leek dit ook een zekerheidje deteleurstelling was dan ook groot toen de bal niet in het net maar op de paaluit een spatte en we met voorsprong van 0-2 de kleedkamer opzochten. MetWhitley en Junior voor Abdullah en Dani binnen de lijnen begonnen we aan hettweede bedrijf. Met een zelfde spelbeeld als voor rust waar wij de bal encontrole hadden en de gastenheren en slechts sporadisch uitkwamen waren enkelegrote kansen niet aan ons besteed.

De wedstrijd leek wat dood te bloeden en sleepte zich naar het einde. De moe gestreden Sylvester werd vervangen door Jelle die in de spits ging spelen en aanvoerder Dylan en middenveld ging ondersteunen Sulkers kwam de geblesseerde Liam vervangen en zo brak het slot van de wedstrijd aan. Met deze nieuwe impulsen kwam er toch weer wat leven in en was het de attent reagerende Whitley die foute breedte pass onderschepte en de 0-3 binnen joeg niet veel later was het op aangeven van Whitley, Junior die de eindstand op 0-4 bepaalde en we met 3 punten in de pocket naar Dordrecht konden terugkeren.