Met de zware wedstrijd tegen Hardinxveld nog in de benen was tegenstander Nieuw-Lekkerland de volgende tegenstander in het gelijknamige dorp. Met een fitte en flinke groep gingen we dan ook op weg. De heen wedstrijd tegen hen was voor ons goed verlopen en ook nu bleek hun speelwijze ons wel te liggen.

Met ditmaal Paul op de goal en de geconcentreerd voetballende achterhoede Joeri, Yassine, Kevin die gelukkig toch vrij had kunnen krijgen en Liam. Begon iedere aanval achterin wachtend op de beweging op het middenveld om de juiste ruimtes te creëren. Door veel loopacties werd geprobeerd de gasten stuk te spelen, de in vorm verkeerden Tarik was steeds aanspeelbaar en de na een lange absentie terug gekeerde Silvester heerste centraal op het middenveld met de slimme Dani op links en de rappe Koen op rechts werden de ruimtes achter de verdediging van Nieuw-Lekkerland gezocht de technische spits Abdullah en de altijd gretige aanvoerder Dylan waren een plaag voor de verdediging.

Dit had een opmaat naar een vroege voorsprong kunnen en moeten zijn maar het tempo aan de bal liep wat terug waardoor de gastheren met af en toe het nodige geluk ons van het score wisten te houden tot halverwege de eerste helft Dani werd weggestuurd en zijn scherpe voorzet door de keeper werd losgelaten en Dylan als een duiveltje uit een doosje het leder in de touwen joeg 0-1. De ban leek gebroken helemaal toen Dylan zijn tweede van de middag maakte en de tussenstand op 0-2 bepaalde.

Toen Abdullah tegen het kunstgras werd gewerkt en de strafschop werd toegekend leek alles al voor rust in kannen en kruiken. Met de altijd zekere Tarik achter de bal leek dit ook een zekerheidje de teleurstelling was dan ook groot toen de bal niet in het net maar op de paal uit een spatte en we met voorsprong van 0-2 de kleedkamer opzochten. Met Whitley en Junior voor Abdullah en Dani binnen de lijnen begonnen we aan het tweede bedrijf. Met een zelfde spelbeeld als voor rust waar wij de bal en controle hadden en de gastenheren en slechts sporadisch uitkwamen waren enkele grote kansen niet aan ons besteed.

De wedstrijd leek wat dood te bloeden en sleepte zich naar het einde. De moe gestreden Sylvester werd vervangen door Jelle die in de spits ging spelen en aanvoerder Dylan en middenveld ging ondersteunen Sulkers kwam de geblesseerde Liam vervangen en zo brak het slot van de wedstrijd aan. Met deze nieuwe impulsen kwam er toch weer wat leven in en was het de attent reagerende Whitley die foute breedte pass onderschepte en de 0-3 binnen joeg niet veel later was het op aangeven van Whitley, Junior die de eindstand op 0-4 bepaalde en we met 3 punten in de pocket naar Dordrecht konden terugkeren.