Na de bar slechte thuisbeurt tegen SCO tapte Zaterdag-1 dit weekend in Oosterhout uit een heel ander vaatje. Tegen de gelijknamige voetbalclub werd gewoon goed gevoetbald en dik verdiend gewonnen: 2-3.

Om onduidelijke redenen was de thuisclub van het hoofdveld (kunstgras) uitgeweken naar een knollentuin , maar dat bracht de Dordtse ploeg niet van de wijs. Met dank aan een blunderende keeper schoot John Kiazaja GSC/ODS na een kwartier op voorsprong.

Arie Pankras verdubbelde nog binnen het halve uur de marge en met die 0-2 ging ook de rust in. Ondanks dat de thuisclub er na de thee de beuk ingooide bleef Zaterdag-1 de betere ploeg. Tot ieders verrassing viel toch binnen een kwartier de aansluitingstreffer: 1-2.

Thayrison Doran leek met 1-3 orde op zaken te stellen, maar nog geen minuut later lag de bal aan de overkant op de stip en zorgde de benutte pingel dat het verschil weer één was en een lastige slotfase volgde.

Oosterhout ging op ja

Oosterhout ging op jacht naar de gelijkmaker, maar bij counters was GSC/ODS gevaarlijker. Uiteindelijk konden de drie punten toch in de tas mee naar Dordrecht. Komend weekend is er geen competitie, een week later mag Zaterdag-1 op bezoek bij Bergdijk.