Het bezoekende SCO had slechts één helft nodig om Zaterdag-1 alle illusies op een goed resultaat te ontnemen. Bij rust stond het al 0-3 en was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Met uiteindelijk een 1-4 zege en drie punten in de tas kon SCO de terugreis naar Oosterhout aanvaarden.

GSC/ODS begon energiek, maar liep al snel tegen een wel erg makkelijk gegeven strafschop aan. Het presentje werd dankbaar verzilverd. Defensieve fouten leverden de gasten nog drie kansen op, waarvan er twee benut werden. Direct na rust werd het zelfs nog 0-4.

SCO geloofde het verder wel en GSC/ODS probeerde in elk geval te blijven voetballen, wat beloond werd met een treffer van Thayrison Doran. Het gaf de thuisploeg hoop op meer, want energiek gingen de gastheren op jacht naar meer. Doelpunten leverde het echter niet meer op.

Komend weekend mag Zaterdag-1 naar Oosterhout toe, voor een duel met de gelijknamige voetbalclub. GSC/ODS is inmiddels afgegleden naar de achtste plaats op de ranglijst en zal alle zeilen bij moeten zetten om te voorkomen dat het seizoen als een nachtkaars uitgaat.