Dat het weer en het beroerde veld niet echt in ons voordeel speelde werd al gauw duidelijk tijdens de uitwedstrijd bij Noordeloos. Toch moeten we concluderen dat we ondanks deze omstandigheden beter kunnen voetballen dat we zeker in het begin fase lieten zien.

De eerste 2 kansen waren voor de gastheren die hierbij wat geluk ontbeerde en het ledere 1 maal op de paal zagen belanden. Deze wake-up call bracht de mannen van GSCODS weer wat bij de les en een snelle combinatie via het middenveld belande bij Dylan die de goed weggelopen Fernandez op maat bediende die op zijn beurt het balletje keurig over de keeper in het doel legde 0-1. Gesteund door deze voorsprong kwamen we iets beter in het spel en werden middenvelders Tarik en Rens vaker gezocht.

Na een goede combinatie via de zijkanten bij Joeri Broer en Liam werd over meerdere schijven Tarik gevonden die het leder beheerst achter de uitkomende doelman van Noordeloos schoof 0-2. De wind en het veld maakte het combineren wat lastig en ook een zekere gelatenheid sloop in de ploeg wat vlak voor rust de 1-2 betekende toen uit de rug van kordelaar gekomen spits de bal langs Rensley in de lange hoek kreeg.

Na wat kritische noten in de rust en 3 verse krachten binnen de lijnen met Appie, Kevin en Dion voor Joeri, Jeremy en Koen werd er aan de 2de helft gestart. Met wat meer rust in het spel wisten we een aantal keer gevaarlijk door te komen en nu was het aanvoerder Bax die het ledere over de uitstormende keeper tussen de palen deponeerde. Lang mochten we niet genieten van deze vergrote marge. Omdat de gasten een vrijetrap langs de muur en Rensley in het doel wisten te krijgen.

Met een alles of niets offensief probeerde de mannen van Noordeloos nog een resultaat uit deze wedstrijd te slepen en mochten in hun handen knijpen dat de bal bij hun niet binnen viel en de pal en lat redding wisten te brengen. Zonder dat ze zelf heel gevaarlijk wisten te worden met Dylan Sulkers binnen de lijnen voor Kordelaar en Broos voor de moegestreden Rens brak de slotfase van de wedstrijd aan.

Deze fase mocht best hectisch genoemd worden maar maakte Broos zijn worden waar toen hij bij zijn entree op het speelveld zei coach “maak je niet druk ik ga prikken” met deze worden in het achterhoofd en een wellicht iets te laat gespeelde bal van Appie wist hij toch op fenomenale wijze de doelman van Noordeloos te passeren en de 2-4 op zijn naam te zetten. Met een enorme inzet en bereidheid voor elkaar wist de ploeg de 3 punten binnen te slepen en wacht volgende week de kraker tegen Hardinxveld.