Kan de leukste wekelijkse activiteit bij GSC/ODS compleet in de soep lopen?Je kunt het je moeilijk voorstellen, maar het scheelde deze zaterdag niet zoveel… De Mini’s Day was vervroegd naar de ochtend en hoewel dat toch in de groep-app vermeld was, bleek dat velen te zijn ontgaan.

Diverse mini’s bleken nog ergens op een logeerbed te liggen en waren het slachtoffer van onoplettende (groot)ouders. Zelfs de clubfotograaf en de fruitsponsor ontbraken op appèl. Voor jullie allen geldt; komende zaterdag op tijd present en een strafrondje lopen !

Geintje hoor… Gelukkig kwamen er zes mini’s wél op tijd opdagen en dat betekende dat ze extra veel aandacht kregen van trainers Ariëtte en Peter. Ook zagen we weer twee nieuwelingen; Zoë en Ivy, de kids van Daryl (Zat-4) en Rianne (Vr-1). We hopen ze nog heel vaak te zien!

Ook nog héél goed nieuws voor onze jongste talentjes, want door een gebrek aan trainers/leiders dreigde de Mini’s Day komende zaterdag niet door te gaan. Gaston (vader van Daley en speler van zat-4) heeft zich opgeworpen als vervanger. Hij assisteerde al vaker, dus daar zijn we blij mee. Wie volgt?

Oh ja, omdat onze mini’s en hun (groot)ouders klaarblijkelijk van vastigheid houden is het komende zaterdag weer op de gewone tijd. Dus aanwezig zijn om 13.00 uur en tussen 13.15 en 14.00 uur lekker ballen !