Wie onze allerjongste talentjes op Mini’s Day bezig ziet zal moeten beamen dat het plezier er altijd vanaf spat. Ook zaterdag was het weer een genot om elf piepjonge kids te zien schaven aan hun techniek.

Trainer Ariëtte kreeg hulp van enkele ouders en we herhalen hier nog maar eens, dat wat extra begeleiding bij onze mini’s echt welkom is! Na afloop waren er voor alle deelnemertjes mandarijnen.

We mochten deze zaterdag trouwens weer twee nieuwelingen begroet; Umut en Jovano. Hopelijk gaan we ze nog vaak zien. Misschien al komende zaterdag, want dan is er misschien weer Mini’s Day…

Misschien? Ja, u leest het goed. Er is komend weekend géén competitievoetbal, maar als er genoeg liefhebbers zijn, dan doen we gewoon weer een Mini’s Day. Opgeven, via de speciale groeps-app, is nu dus extra belangrijk !