Ondanks dat er weer vier kinderen zijn doorgestroomd naar JO7-2 stonden er zaterdag toch weer veertien mini’s op het veld, waaronder drie nieuwelingen. De oudste vier speelden onder leiding van Gaston een partijtje op ons pannaveld en de jonkies werkten op het bekende parkoers aan traptechniek en motoriek.

Trainers Peter en Ariëtte kregen dit keer assistentie van Lars en Laith van JO15-1. Van dit team komen er regelmatig spelers helpen bij de Mini’s Day. Dat doen ze niet alleen omdat het leuk is, maar ook als tegenprestatie voor deelname aan een mooi toernooi, na de competitie.

Vanwege de regen werd besloten om dit keer geen pupil van de week te kiezen, zodat het eerste elftal de aftrap zelf moest doen…. Wel was er natuurlijk weer fruit voor alle deelnemertjes. Dit keer zorgde sponsor Murat voor appels.

Tot slot nog even dit; er waren via de groeps-app achttien kinderen aangemeld voor de Mini’s Day. Daarvan kwamen er zeven niet opdagen. Dit kan natuurlijk niet. Opgeven betekent dat je ook echt komt of dat je je netjes afmeldt ! Afgesproken? Komende zaterdag is er weer Mini’s Day.