Smikkelen van lekkere cupcakes voor een klein bedrag, dat ook nog eens naar het goede doel gaat! Wie wil dat nou niet? Net als een jaar geleden bakt Joyce de Bot ze weer bruin. Bestelt u er nu ook een paar?

De opbrengst van haar bakmarathon gaat naar Samenloop voor Hoop van het KWF, dat bedoeld is om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Je krijgt vier cupcakes voor vijf eurootjes.

Joyce maakt deel uit van het team We Are The Future en hoopt op minstens zoveel succes als vorig jaar, toen tientallen leden van GSC/ODS haar actie steunden. Bestellen kan via een app-je naar Theo de Bot, vader van Joyce.

Wacht niet, maar bestel meteen. Theo’s nummer is 06 21 16 03 38. Je kan de bestelling ophalen in het weekend van 29 februari en 1 maart. Daarvoor stuurt Theo of Joyce je nog een app-je.