Dat de winterstop erop zit was nog deze zaterdag nog niet helemaal duidelijk voor de mannen vanGSC/ODS zaterdag 4. Met veel afwezigen maar toch een behoorlijk team bleek DFC8 een onneembare horde.

Dat de stadsgenoten het betere van het spel hadden was tochenigszins verrassend gezien de stand op de ranglijst. En gezien hetspelersmateriaal zou dit team eigenlijk in de top 3 horen te staan. Zo werd ditinhaal duel wel duidelijk. De eerste 10 minuten leken wij het betere van hetspel te hebben en wisten ook enkele kleine kansjes te creëren mede doordat DFCnog niet op elkaar ingespeeld leek.

Toch kwam al gauw hun kwaliteiten bovendrijven en kwamen wijoveral een stapje te laat wat zorgde voor enige chaos in ons team. Tegen hetspelbeeld in kwamen we toch via Dylan op voorsprong en leken we niet veel laterdeze zelfs te verdubbelen. Het was echter de keeper die een sta in de weg wasen niet veel later was het Jeroen die geklopt werd en de 1-1 op het bordverscheen.

De rust was totaal verdwenen en niet veel later keken we zelfs tegen een achterstand aan helaas waren enkele goede kansen voor rust niet aan ons besteed waardoor de 2-2 uitbleef en we ons ook nog gelukkig mochten prijzen dat ook de gasten het vizier niet op scherp hadden. Na de rust met enkele verse krachten speelden we meer ons eigen spel wat het spelbeeld goed deed ondanks dat bleef DFC levensgevaarlijk en wisten zij uit te lopen naar een 1-5 voorsprong dat hiervoor nog enkele grote kansen voor ons gemist werden kon het leed niet verzachten. En daardoor was deze stand ook niet een heel terecht beeld van de verhoudingen in het veld.

Met bij vlagen mooie aanvallen en kunst en vliegwerk van de DFC defensie bleven ons goed bedoelde pogingen stranden. De keeper van DFC moest nog 1 keer het hoofd buigen nadat Brandon de toegekende strafschop voor hands onberispelijk binnen schoot. En de eindstand op 2-5 bepaalde.