Na de deceptie van vorige week moesten we met 14 afzeggingen proberen een team op de been te brengen. God dank dat, dat bij deze familie club vaak mogelijk is waardoor we toch een goed team op konden stellen en de te vroeg uitgevlogen Jari weer terug keerde op het oude nest en zijn eerste basis minuten kon maken bij de senioren.

Onder leiding van een uitstekende scheidsrechter en met eenflink aantal gast spelers in de basis waarvan er 3 in de achterhoede acteerdestond er wel een stevig geraamte en kon Ryan als laatste man leiding geven aanhet illustere trio Yassine, Keven en Liam. Een uitgebalanceerd middenveld metcontroleur Tony, en de slimme Brandon gesteund door de loopwonders Rutger enDamian op de half posities zorgde ervoor dat de spitsen Dylan en Jari geregeldaan het werk werden gezet.

Er ontspon zich een leuke wedstrijd die we in de eerste 20minuten flink naar ons toe trokken en het spel wisten te maken enkele goedekansen werden ternauwernood gekeerd door de keeper of de lat bracht redding na22 minuten spelen leek een strafschop de bevrijdende 0-1 te worden met captainBrandon achter de bal. Of het hobbelige veld er de oorzaak van was zullen wenooit weten maar feit is dat de keeper de bal wist te keren.

Dit was het sein voor de jonge ploeg van Papendrecht om zichook flink met de wedstrijd te bemoeien en kwamen ook zij een paar keergevaarlijk voor ons doel. Gelukkig werd het hoge open huis gehalte van ons nietafgestraft en bleef Jeroen betrekkelijk eenvoudig op de been. De breed weggelopen Jari trok 2 spelers mee en de sluwe Dylan werd op zijn wenken bedien enbracht dan toch de verlossende 0-1 op het scorebord. Niet veel later leek ereen 2de strafschop te komen toen Jari een duw in zijn rug kreeg maardit werd door de overigens goed fluiten leidsman als te licht beoordeeld.

Niet veel later werd na een mooie combinatie op hetmiddenveld Damian vrijgespeeld en zijn afgemeten voorzet werd door Jari tot 0-2gepromoveerd. Met deze stand zochten beide teams de kleedkamer op om weer eenbeetje op temperatuur te komen. Met na de rust Dani voor Jari en Gaston voorRyan begonnen we sterk aan de 2de helft en was het Brandon die Dylanweg stuurde die handig de buitenspelval ontliep en de meegelopen Rutger op zijnwenken bediende en zo de marge vergrootte naar 0-3.

De fut was er bij de gastheren wel uit en soepel en frivool combinerend golfden de aanval op het doel van Papendrecht af. De met lichte liesklachten kampende Brandon werd vervangen door Arie. En de wedstrijd leek al gespeeld helemaal toen de doorjagende Damian de verdediging in verwarring bracht en de doelman van de gastheren de bal er via zijn eigen speler in het net zag belanden 0-4. Met Jari terug binnen de lijnen voor Damian en Ryan voor Tony brak het laatste gedeelde van de wedstrijd aan.

Een toegekende vrijetrap werd met uiterste precisie door Ryan in de 16 meter gelegd en leek door de verdediging in eigen doel gekopt te worden, met een atletische reactie wist zijn doelman deze nog te keren maar was kansloos toen Dylan de rebound voor zijn voeten kreeg en de bal hard in de touwen joeg en de eindstand op 0-5 bepaalde. De overwinning werd nog lang door een groot aantal mensen met een teamuitje gevierd zodat we de derde helft overlieten gaan in de misschien wel de 7de helft zo voelde het in ieder geval wel de volgende dag.

Nu de ploeg weer op orde krijgen voor de wedstrijd tegen een van de grote titelfavorieten Dubbeldam die ons in de heen wedstrijd al een flinke afstraffing hadden gegeven.