De kop van het nieuwe jaar is er weer af. Traditioneel doen we dat bij GSC/ODS met een Oliebollen Toernooi en nieuwjaarsreceptie. Dankzij grote schalen oliebollen en aan het eind van de middag een lopend buffet mogen we spreken van een smakelijke start van 2020.

Liefst 60 jeugdleden waren ‘s ochtends actief. De teams waren opgedeeld in twee leeftijdscategorieën. In de poule van JO7 tot en met JO10 werd Liverpool eerste. Dit team, geleid door coach Jeffrey, bestond uit Mehmet Kaan, Jahrencio, Nello, Soufiane, Feras en Jahlil.

In de poule van JO12 tot en met JO15 eindigde Engeland bovenaan. Dit team, dat gecoacht werd door onze stagiaire Leandro, werd gevormd door
Lars D., Sven, Aaron, Joshua, Dévon en Riri.

Om 12 uur speelde onze JO19-2, aangevuld met twee spelers van
JO17 tegen de Zaterdagselectie. Het werd een doelpuntrijk duel, waarin uiteindelijk de senioren aan het langste eind trokken: 8-5. Good old Joop Hartman leidde het duel in goede banen.

De Jeugdactiviteitencommissie wil vanaf deze plek iedereen bedanken, die mee heeft geholpen aan de organisatie. ‘s Middags speelden overigens ook nog een dertigtal senioren en veteranen een 7×7 toernooitje met vier teams. Na twee weken winterstop beginnen maandag de trainingen weer.