Enkele teams hebben al inhaal- of oefenwedstrijden gespeeld, maar de winterstop nadert nu z’n eind. Komend weekend spelen vier senioren- en twee jeugdteams weer competitiewedstrijden en voor onze allerkleinste talenten is het weer Mini’s Day.

Helaas is Zaterdag-1 komend weekend nog vrij, omdat er een oneven aantal clubs in de competitie zitten. Zondag-1 speelt meteen een kraker en het zou deze middag ook wel eens druk kunnen worden langs de lijn, want de topper tegen SVH is de enige wedstrijd van een eerste elftal in Dordrecht.

De Hagenaars staan één punt voor op GSC/ODS, dat in het begin van dit seizoen bij de koploper met 4-0 verloor en dus wat goed te maken heeft. Voorts komen Zat-2, Zat-3 en JO15-1 thuis in actie en spelen Zat-4 en JO14-1 een uitwedstrijd.

Leuke tip nog; JO19-1 en JO19-2 spelen vanaf elf uur een onderling oefenduel. We hopen dit weekend weer veel clubgenoten op ons complex te begroeten !

e