Zonder een aantalvast krachten vanwege blessures en vakantie moesten de mannen ook nog eens eenaderlating laten door spelers af te staan aan het 2de. Wat betekendedat ze voor het altijd lastige uitduel in Zwijndrecht bij Pelikaan de borst natkonden maken.

Dat het met het karakter in de ploeg wel goed zit hebbendeze jongens al vaker laten zien en ook nu weer lieten ze zich van hun bestekant zien. Ondanks de vele afwezigen ging de bal soepel van voet tot voet enwerden er best veel mogelijkheden gecreëerd. Dat de afstemming niet helemaalklopte omdat sommige op andere posities moesten spelen zorgde er mede voor datde gastheren het doel schoon wisten te houden.

Na de broodnodige rust die we met o-o ingingen werd al gauwduidelijk dat zowel Thomas al Tony na lang blessureleed de 90 minuten moestenvolmaken. Het was flink puzzelen voor coach Jan Hartman. Die na de tegentrefferde boel omgooide om toch nog met een goed resultaat huiswaarts te keren.Ondanks de spirit en de vechtlust zag hij helaas hoe de krachten weg vloeide ende 2-0 van af de penalty stip achter Jeroen werd geschoten.

Desalniettemin bleef de ploeg in elkaar geloven in strijdenvoor iedere meter op de zware en slechte grasmat. Helaas werd het harde werkenvan deze 12 kanjers niet beloond. En moesten ze dus met een kleinenederlaag  genoegen nemen. Een grootcompliment is echter wel op zijn plaats voor deze jongens die ondanks de alafwezige spelers toch met het clubgevoel in het achter hoofd de betere spelersafstond aan het 2de. Ook nog even een bedankje voor Yoran die in slagerde Smokerie een sponsor heeft gevonden die het team in nieuwe trainingspakkenheeft voorzien waarvoor dank ziet er top uit.