Zonder een aantal vast krachten vanwege blessures en vakantie moesten de mannen ook nog eens een aderlating laten door spelers af te staan aan het 2de. Wat betekende dat ze voor het altijd lastige uitduel in Zwijndrecht bij Pelikaan de borst nat konden maken.

Dat het met het karakter in de ploeg wel goed zit hebben deze jongens al vaker laten zien en ook nu weer lieten ze zich van hun beste kant zien. Ondanks de vele afwezigen ging de bal soepel van voet tot voet en werden er best veel mogelijkheden gecreëerd. Dat de afstemming niet helemaal klopte omdat sommige op andere posities moesten spelen zorgde er mede voor dat de gastheren het doel schoon wisten te houden.

Na de broodnodige rust die we met o-o ingingen werd al gauw duidelijk dat zowel Thomas al Tony na lang blessureleed de 90 minuten moesten volmaken. Het was flink puzzelen voor coach Jan Hartman. Die na de tegentreffer de boel omgooide om toch nog met een goed resultaat huiswaarts te keren. Ondanks de spirit en de vechtlust zag hij helaas hoe de krachten weg vloeide en de 2-0 van af de penalty stip achter Jeroen werd geschoten.

Desalniettemin bleef de ploeg in elkaar geloven in strijden voor iedere meter op de zware en slechte grasmat. Helaas werd het harde werken van deze 12 kanjers niet beloond. En moesten ze dus met een kleine nederlaag  genoegen nemen. Een groot compliment is echter wel op zijn plaats voor deze jongens die ondanks de al afwezige spelers toch met het clubgevoel in het achter hoofd de betere spelers afstond aan het 2de. Ook nog even een bedankje voor Yoran die in slager de Smokerie een sponsor heeft gevonden die het team in nieuwe trainingspakken heeft voorzien waarvoor dank ziet er top uit.