In een volle en gezellig aangeklede kantine is de vijfde pubquiz van GSC/ODS gewonnen door Wilko Peenstra & Arie de Klerk (foto). Het duo bleef vader en dochter Rob & Maaike Gerritsen één puntje voor. De derde prijs werd veroverd door Jasper de Wit & Lennert van de Vreede.

De pubquiz van vrijdagavond was beduidend anders dan de vier voorgaande, met ditmaal véél muziekfragmenten. Doordat het accent verlegd werd zagen we dit keer gedoodverfde favorieten naast een podiumplaats grijpen. Maar dat kon de pret niet drukken….

Hoewel het vooral om de lol ging waren er toch mooie prijzen. Die werden beschikbaar gesteld door de hoofdsponsors van onze selectieteams; Natuursteenbedrijf \van der Mijle en Findt Advies. Ook oud-hoofdsponsor Mariteam droeg bij aan het prijzenpakket. Waarvoor dank !

Quizmasters Martien & Thijs Blom maakten bekend dat er komend jaar weer drie pubquizzen gehouden worden. De eerste zal ergens rond Pasen gehouden worden. Uiteraard wordt de datum t.z.t. vermeld in de agenda op onze website.