De aanmeldingen voor de feestelijke pubquiz in eindejaarssfeer stromen gestaag binnen. Het record aantal deelnemers staat na vier quizzen in onze kantine op 52, maar dat lijkt te worden gebroken. Want het aantal inschrijvingen voor a.s. vrijdagavond zit nu al precies op dat getal.

Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw spelen in de komende pubquiz een prominente rol. Deelnemers aan de vorige edities weten al dat het sowieso een feestje wordt, maar op ‘Derde Kerstdag’ willen we er natuurlijk een extra gezellig tintje aan geven.

In verband met prijzen en hapjes willen we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Opgave vooraf is dus noodzakelijk. Stuur daarvoor een app-je naar Lucien ( 06 13 41 35 30 ). De kosten zijn vijf euro per duo. Geen speelmaatje? Dan zoekt hij er eentje voor je!

Klaas en Anneke openen de kantine vrijdag om 19.30 uur. Kom op tijd, want quizmasters Martien en Thijs willen om klokslag 20.00 uur starten. Zorg dat je er bij bent !