De traditionele nieuwjaarsreceptie bij GSC/ODS wordt in het nieuwe jaar gehouden op zaterdag 4 januari vanaf 16.00 uur. Alle leden zijn natuurlijk van harte welkom! De kantine is overigens al veel eerder open, want er wordt volop gevoetbald tijdens ons oliebollentoernooi.

Tussen 10.00 en 12.00 uur is de jeugd actief. Er worden mix-teams gemaakt van spelers uit de JO7- tot en met JO10-teams, die onderling de strijd aanbinden. Hetzelfde geldt voor de JO12- tot en met JO15-teams, ook de spelers daarvan worden opgedeeld in mix-teams.

Bij de oudere jeugd en de hoogste seniorenteams wordt nog animo gepeild om één of meer wedstrijden te spelen tussen 12.00 en 14.00 uur. Alle spelers van zat-3, zat-4, zat-5, de veteranen (7×7) en walking footballers kunnen onderling spelen tussen 14.00 en 15.30 uur.

Op donderdagavond 2 januari zijn de 7×7 en walking football overigens óók gewoon actief. De oldstars vanaf 19.30 uur en de veteranen vanaf 20.00 uur. De bijgekomen pondjes van de feestdagen moeten er immers weer snel vanaf. Ook nieuwe liefhebbers en twijfelaars zijn welkom.