Ook in het afgelopen jaar kon GSC/ODS weer wat extra inkomsten genereren dankzij leden en sympathisanten die deelnamen aan loterijen. De Vriendenloterij bracht onze club in 2019 het mooie bedrag van 2.770,69 op. Ook werd weer meegedaan aan de Grote Clubactie. Deze bracht 243,70 in het laatje voor onze jeugd.

De opbrengst van de Vriendenloterij gaat – net als andere door de sponsorcommissie verkregen inkomsten – naar de clubkas. In vroeger tijden was dit een ‘extraatje’, maar tegenwoordig zijn het noodzakelijke inkomsten, naast contributies en kantine-opbrengst.

Helaas is onze sponsorcommissie al jarenlang onderbezet. Van het huidige viertal, dat zorgt voor de ‘derde inkomstenstroom’ van de club haakt Anneke Scheurwater aan het eind van dit seizoen af. De commissie zit dus dringend verlegen om versterking!

Je kunt in deze commissie zelf bepalen op welke momenten je actief bent. Iets voor jou? Praat er eens over met Henny Kattemölle, John Eichhorn of Thijs Blom. Ze hebben er gráág wat mensen bij.