Afgelopen Zaterdag speelde JO12-1 de kampioenswedstrijd tegen Heerjansdam, en wat een spannende dag was het, aldus het verslag van Arjan:

Om te beginnen ging iedereen bizar gespannen het veld op, want ja: dit was dé wedstrijd, natuurlijk.
Het wachten duurde lang tot de wedstrijd begon.
Eenmaal begonnen had GSC/ODS slechts 4 minuten nodig: Chevano dacht “Hey, ik zie een mooi plekkie tussen de palen!” en ja hoor, RAAK!!!! 0-1
Niet veel later scoorde Riri ook weer een prachtige goal: 0-2.
En zo ging het nog even door:
0-3 Tahir
0-4 Tahir
0-5 Rosario

De scheidsrechter floot voor rust, en na de siroop werd er weer actief gespeeld.

Oei… toen kregen we een penalty tegen door een 2 op 1 actie bij de achterlijn.
Lars blokte hem mooi alleen in de 2e instantie was Heerjansdam helaas te snel: 1-5
Maar Hamza was weer snel onderweg en wilde scoren en ja dat ging top: 1-6
Niet veel later, weer Hamza vanuit de hoek. 1-7
Vlekkeloos na niet twijfelen scoorde Tahir de 1-8
Rosario er vlak achteraan met 1-9.
Wat een doelpunten-festijn.

Helaas sloeg toen de sfeer om; de scheids wist niet dat een schouderduwtje mag. Riri werd op de vingers getikt door de scheids… een beetje jammer maar hoppa, doorvoetballen.
Het zat ons niet in de kouwe kleren, want wéér een penalty tegen.
Waarom weet niemand, maar snel gaan liggen en gillen was bij Heerjansdam aan de lopende band, helaas: uitlokken konden ze goed.
Maar Lars stond daar als keeper een dijk van een wedstrijd te keepen, dus deze bal moest en zou hij hebben.
Een grote glimlach toen hij ook deze bal uit zijn goal wist te houden.

Toen was het raak: van Heerjansdam-kant zeuren, irriterend spelen, keeper storen en spelers uitdagen.
Maar Riri dacht: “Doei, ik ga samen met Tahir naar de andere kant” en ja hoor, een pracht goal: 1-10
Mo dacht nog: “hé, dat wil ik ook” en scoorde de 1-11
En uiteindelijk in de kluts nog een eigen doelpunt van Heerjansdam: 1-12