Na de super overwinning in de beker tegen het sterke Oranje-Wit moest de zaterdag 4 nu aantreden tegen het nog sterke geachte ASWH. Dat plus de enorme wind zorgde dat we een zwaar potje tegemoet gingen.

De eerste 10 seconden van de aftrap waren van ons en wegingen gelijk ten aanval, al snel bleek ondanks de uitgekiende tactiek dat demannen van ASWH over de betere ploeg beschikte. Het was dan ook aan dekatachtige reddingen van Hulleman te danken dat we de eerste 10 minutenongeschonden door kwamen.

Het stugge verdedigings blok Gaston, Ryan, Brouwers en Yorankregen het zwaarder en moeilijker en de meestal toch makkelijk voetballendemiddenveld met Daniel, Brandon, Damian en Tony kwamen door het snelle en sterkecombinatie voetbal steeds een stapje te laat waardoor het wachten was op de tegentreffer.Deze kwam er ook na zo’n 15 minuten spelen en niet veel later werd Hullemanvoor de 2de keer gepasseerd en leek er een monsteruitslag in demaak.

Onze spitsen Tommy en Bas kwamen eigenlijk niet in het spel voor en het uitvallen van Brandon en Tony die adequaat was ook een smet op de eerste helft. De adequate vervangers Chris en Arie sleepte ons met de rest van het team met een kleine achterstand naar de rust. Na wat verse krachten in het veld gebracht te hebben en de wind in onze rug kwamen we iets beter in ons spel en konden we toch ook een minuut of 25 in de 2de helft meedoen en wist Arie te profiteren van een foutje van de keeper na een schot van Daniel de 1-2 te maken.

Helaas bleek dit niet de opmaat naar meer, maar was het de betere tegenstander die al snel de marge terugbracht naar 1-3. Tot overmaat van ramp werd ons beker avontuur beslecht met een terecht toegekende stafschop aan ASWH waardoor de eindstand op 1-4 werd bepaald en we onze bekeruitschakeling in de derde helft konden vergeten in de kantine waar het bier en de hapjes rijkelijk vloeide en we er toch nog een gezellige middag van maakte.