Door een eenvoudige 4-0 zege op SV Bolnes is Zondag-1 opgerukt naar de tweede plek op de ranglijst. Op de overwinning viel niks af te dingen. Op een spekglad veld schoot de thuisploeg goed uit de startblokken en kwam al na zes minuten op voorsprong.

Ibo Karasahin zag z’n schot gekeerd, maar in de rebound schoot Omer Can wel raak. Ondanks zes uitgespeelde kansen verzuimde GSC/ODS de klus al voortijdig te klaren. Achterin toonde de ploeg wel aan waarom het dit seizoen de minst gepasseerde defensie heeft, want er werd weinig weggegeven.

Direct na rust was het wel raak. Invaller Lutfallah Kiliç kwam goed door en Yusuf Karasahin schoot hard binnen. Om de buitenspelval van de bezoekers te ontwijken koos Ibo Karasahin voor de middenlijn als startpunt en met succes.

De kleine spits ging alleen op de keeper af en legde niet egoïstisch keurig opzij naar Oktay Karaca: 3-0. Daarmee was het op deze kletsnatte middag natuurlijk gedaan. Voor het publiek viel er in het laatste half uur van de zeer sportieve wedstrijd eigenlijk niets meer te genieten.

Davut Sahan zag nog wel een treffer om onduidelijke redenen afgekeurd, maar in allerlaatste seconde zorgde Oktay Karaca alsnog voor een vierde doelpunt. Komend weekend gaat Zondag-1 voor de vierde keer naar Den Haag, op bezoek bij SV Erasmus.