Na de zware pot van vorige week met een nederlaag tegen Wieldrecht, stond de volgende topper op papier tegen stadsgenoot en titelkandidaat EBOH. We konden dus wederom de borst nat maken. Het was even puzzelen omdat we maar liefst 3 centrale verdedigers misten.

Met een iets andere samenstelling achterin als gebruikelijk begonnen we aan de wedstrijd tegen EBOH het vrije nieuwe verdedigingsblok liet zich vanaf het beginsignaal positief zien en wist onder leiding van captain Daniel de tegenstander goed van de goal te houden. Yoran, Ryan en Jeroen Brouwers wisten zich goed staande te houden en schakelde zich in de opbouw veelvuldig in.

Na een aftastend begin kwamen de eerste kansen voor ons enwaar die nog gemist werden of gekeerd door de doelman van EBOH was het na 25minuten Rutger die het gaatje wist te vinden en de bal onberispelijk in hetdoel schoot. We hielden de titelkandidaat goed van ons af en wisten nog eenaantal goede kansen te creëren die helaas voor ons niet benut werden.

Bij het scheiden van de markt was het toch EBOH die van uit een corner wist te profiteren van een onoplettendheid achterin en de 1-1 tussen de palen knikte. Wat een ongelukkig einde betekende van de eerste helft. vlak voor de rust moest Jeremy helaas het veld geblesseerd verlaten die vakkundig werd vervangen voor Vincent. Met weer een mutatie achterin omdat captain Daniel niet verder kan werd Dylan naar achteren gehaald en schoof ook Dion een linie terug op zijn plek op het middenveld in te nemen.

Met verse krachten Tommy en Melin in het veld voor Daniel enJeroen Brouwers begonnen we aan de 2de helft. EBOH liet van af hetfluitsignaal zien te zijn gekomen voor de volle winst en zette ons met de rugtegen de muur waar Jeroen Hulleman met een aantal katachtige reacties ons op debeen hield. Terwijl de druk van de gasten toenam was het een snelle counteropgezet door Dion en Melin die door Dion op de lat werd gepoeierd de attenteTommy was er als de kippen bij om de rebound tussen de palen te tikken en de2-1 aan te tekenen.

Deze mokerslag zorgde er even voor dat EBOH de weg kwijt was en niet veel later was het wederom Tommy die een vrijetrap in de korte hoek langs de keeper schoot en de 3-1 op het bord zette. De gasten lieten wederom zien waarom zij tot de titelkandidaten gerekend worden en rechte de rug en wisten de buitenspel val te omzeilen en de 3-2 achter Jeroen te krijgen. Met nog zo’n 15 minuten te spelen nam de druk weer toe gelukkig voor ons hield de verdediging stand en konden we op het tandvlees de 3 punten thuis houden wat gezien de tegenstander een knappe prestatie is.