Na vier nederlagen op rij proefde Zaterdag-1 eindelijk weer eens het zoet der overwinning. Het bezoekende Olympia’60 werd met een 2-0 nederlaag terug gestuurd naar Dongen.

Op de zege viel weinig af te dingen, want GSC/ODS had de hele wedstrijd het betere van het spel. Ondanks het veldoverwicht kregen echter de bezoekers in de eerste helft de beste kansen. Gelukkig werden die, buiten een wegens buitenspel afgekeurde goal, niet benut.

Na ust stond de dit seizoen zo wankele defensie eindelijk een stuk beter. Er werden maar twee kansen weggegeven en Olympa’60 werd steeds steviger in de wurgreep genomen. Ook conditioneel delfden de Brabanders het onderspit.

Het was Jeffrey Gooshouwer die uiteindelijk het verschil maakte. Na mooi uitgespeelde aanvallen was de spits tot twee keer toe trefzeker. Daarmee werd niet alleen een slechte reeks afgebroken, maar gaat Zaterdag-1 ook met een goed gevoel de winterstop in.

De winterstop komt dit seizoen bepaald niet ongelegen, want al snd de start van de competitie kampt de ploeg met een overvolle ziekenboeg. Als iedereen over twee maanden weer fit is wacht wellicht een mooie tweede seizoenshelft.