Woensdagavond 20 november gaat de sponsorcommissie weer zoveel mogelijk leden en sympathisanten van GSC/ODS bellen. Er is echter één probleem; onze commissie heeft nog wat hulp nodig bij het bellen. Help jij die avond een handje mee?\

De vraag, die gesteld gaat worden – dan weet iedereen het al vast – is kort maar duidelijk: wil je meedoen met de Vriendenloterij? Elk jaar doen we zo’n belrondje en gelukkig levert dat altijd een paar nieuwe deelnemers op. We hopen dat dat nu weer lukt.

Onze club heeft herhaaldelijk een bijdrage van de Vriendenloterij mogen ontvangen, recent nog een cheque van dik vijf mille. Maar los daarvan ontvangt de club elke maand ook geld voor elk lot dat via GSC/ODS meespeelt. Dit zijn belangrijke inkomsten!

Iedereen kan nog tot 20 november nadenken om met een (extra) lot te gaan meespelen. Maar eerst moeten we een belploegje vormen! Wil je de sponsorcommissie helpen? Geef je dan op bij Anneke Scheurwater, Henny Kattemolle, John Eichhorn of Thijs Blom. Mailtje sturen kan ook: sponsoring@gscods.nl