Wat FC Dordrecht vrijdagavond niet lukte, presteerden onze walking footballers wel; winnen van Telstar. Team A speelde twee keer met 0-0 gelijk, team B won beide potjes.

Omdat FC Dordt maar drie oldstars kon inzetten werd GSC/ODS weer om hulp gevraagd. In maart gebeurde dat ook al. Toen speelden onze mannen in het stadion in Velsen. 

Team A speelde degelijk, gaf weinig weg maar wist ook niet te scoren, al was Martien Blom er met een schot op de paal dichtbij. De doeltjes op het tweede veld waren ook wel erg klein…

Team B speelde het tweede team van Telstar helemaal zoek. Het werd 9-0 door treffers van Thijs Blom (4), Krassi Petrov (2), Willem Verschure (2) en Ben van Es. 

Met het eerste team van Telstar hadden ze meer moeite, maar dankzij doelpunten van Thijs en Krassi werd opnieuw gewonnen. Knap, want in maart won Telstar alle wedstrijdjes nog.

Na afloop zorgde FC Dordrecht voor een buffet, mochten alle oldstars de wedstrijd FC Dordrecht – Telstar bekijken en werd nog wat nageborreld in de businessclub van de FC.

Rest nog te vermelden dat we gezongen hebben voor de jarige Dick van Sluysdam (75). Onze oldstars ballen voorlopig weer op maandag (14.00 uur) en donderdag (19.30 uur). Nieuwsgierig en 55-plus? Doe gewoon mee!

Team A
Team B