Op een kille, natte en eigenlijk gewoon ijselijk koude maandagavond klonk het startsignaal van de verplaatste wedstrijd tegen Zwaluwe Vr-1.

Beideteams schoten uit de startblokken, maar liepen snel op elkanders middenveldstuk. Te gretig combineren nekte beide teams het eerste kwartier en Zwaluweherstelde helaas iets sneller.

Vanuiteen voorzet werd de bal onfortuinlijk van richting veranderd en belandde in onseigen doel: 0 – 1.

Nogniet uit het veld geslagen hervatte GSC/ODS het combinatiespelletje weer, maarde gretigheid van Zwaluwe dwong ons verder en verder op eigen helft tot enkelecorners.

Natwee of drie corners lukte het de boomlange spits van Zwaluwe om haar krullenachter het leer te plaatsen en zo de 0 – 2 binnen te koppen. 
Het verzet leek gebroken, want vrij snel daarna kwamen de tweespitsen van Zwaluwe eenvoudig vrij voor Simone en zo lag de 0 – 3 binnen 40minuten achter onze Simone.

Delaatste paar minuten hebben we ons er doorheen gesleept, tot het welkomerustsignaal klonk.

Dethee was nog niet gebrouwen dus Panoramix kon daar snel zijn toverdrankjeinschenken.

Ofde voorouders van onze dames Galliërs waren of dat het de herindeling van Güvenwas zal ik nooit weten, maar wat zat er een partij pit in de 2e helft zeg!

Wateen felheid, gretigheid en doorzettingsvermogen zag ik langs de lijn. Elk duelwerd met 150% ingegaan, combinaties liepen weer strak, snel en secuur.
Eén zwaluw maakt nog geen zomer. En elf Zwaluwen spelen ons nietstuk in 45 minuten!  

Hetwas dan ook wachten op een treffer van ons, maar helaas stond de verdedigingvan de Zwaluwe als een huis. Dat weerhield ons er niet van om alsnog onzelongen leeg te huffen en te puffen.

Helaaskwam het niet verder dan een paar corners en enkele gevaarlijke momenten diehun keepster teniet deed.

Verdedigendgaven wij ook niet meer weg dan een enkele corner of een ingooi hier en daar,en ook al hoorde ik Yvonne een paar keer “Shit, shit, shit!” roepen, ze lostehet telkens zelf weer prima op.

Deverdediging werd door Yvonne vakkundig neergezet alsof ze de Generaals op hetslagveld waren, Simone coachte van de laatste linie en hoefde slechts enkelekeren echt in actie te komen.

Eendoelpunt mocht er dan niet inzitten, maar iedereen heeft een prachtige tweedehelft gespeeld.