Het is 2 november 2019, de zon schijnt fel maar een gure wind waait over het veld. Om 12:15 uur trapt GSC/ODS Vr1 af voor de wedstrijd tegen De Zwerver Vr1. De bal wordt richting verdediging gespeeld om op te bouwen, dit lijkt prima te gaan tot op het middenveld de bal niet zuiver genoeg is en de tegenstander hun spits direct wegstuurt. Gelukkig buitenspel, maar wel even schrikken voor de grensjager.
Het opbouwen begint weer en de aanval wordt ingezet, maar stuit op de verdediging van de tegenstander. De Zwerver bouwt weer op en stuurt dit keer de centrale spits weg: geen buitenspel, maar Simone pareert vakkundig.
Dit spelbeeld kabbelt eigenlijk de hele eerste helft voort, met na bijna een half uur spelen een echte kans voor De Zwerver die gretig wordt afgemaakt: 0-1
Vlak voor rust krijgt Jaimy een bal op haar pols, en het ziet er niet goed uit. Maaike wordt voor haar gewisseld en al snel fluit de scheidsrechter af voor de thee.

In de tweede helft lijkt er meer gretigheid aan de kant van GSC/ODS en de aanval wordt vaker gezocht. Na een uur spelen worden Marsha en Shanna gewisseld voor Ariëtte en Jaimy. Met wat verse krachten trekt de thuisploeg op richting het vijandelijke doel, maar de bal gaat er niet in.
Gelukkig is de opbouw van de gasten erg slordig en staan hun spitsen regelmatig buitenspel, maar wederom vanuit het midden weet de nummer 9 door te lopen vanaf 50 meter en scoort de 0-2.
Niet veel later gebeurt bijna hetzelfde, alleen maakt de spits nu de fout om de bal aan de linksbuiten af te geven die vanuit buitenspelpositie scoort; de 0-3 wordt afgekeurd. GSC/ODS vecht voor elke centimeter, maar tot een doelpunt leidt dit helaas niet. Aan de andere kant is het De Zwerver die de 0-3 op het scorebord zet.

Een kwartier voor tijd worden de backs gewisseld; 2 nieuwe verdedigers erin en Yvonne wordt doorgeschoven naar het middenveld. Door het 5-mans middenveld worden de aanvallen van de tegenstander vroeg de kop ingedrukt. De Zwerver komt er bijna niet meer door, maar helaas zit een doelpunt aan de andere kant er vandaag niet in.

Verslagen verlaten we het veld, met de hoop op een winst bij de volgende tegenstander, wederom thuis: de Zwaluwe.