Op een zwaar veld moest Zaterdag-4 trachten titelkandidaat Wieldrecht van het lijf te schudden. De energieke gasten zijn samen met Dubbeldam en EBOH de grote favorieten voor de titel in deze klasse.

Al gauw bleek dat het een lastige middag zou worden voor de mannen van Zaterdag-4. De vlot combinerende gasten wisten keer op keer de vrije man te vinden en ons uit elkaar te spelen. Met kunst en vliegwerk van de middenvelders en achterhoede en de uitstekende keeperskunsten van Jeroen Hulleman zorgde ervoor dat de schade tot aan de rust beperkt bleef bij drie tegentreffers.

Als het niet gaat dan nemen vaak de irritaties toe, wat ten koste gaat van de teamgeest en het spel. Toch kan dit niet vaak gezegd worden van de hechte vriendenploeg van Zaterdag- 4 die ondanks de ruststand besloot de huid zo duur mogelijk te verkopen. En plots was daar dan ook de treffer van Daryl die de 1-3 aantekende.

Helaas voor ons was dat ook voor de mannen van Wieldrecht het sein om weer even bij de les te zijn en even later hadden zij de marge weer vergroot naar 1-4. Onder leiding en bezieling van aanvoerder Daniel gaf men toch de hoop niet op en was het de captain zelf die het goede voorbeeld gaf door uit een vrijetrap de 2-4 te maken. Toen even later Daryl met zijn tweede van de middag de spanning weer terug bracht en de 3-4 binnen tikte leek er nog een spannende slotfase aan te komen.

Een even domme als onnodige veroorzaakte vrijetrap zorgde er echter voor dat de gasten de voorsprong weer konden vergroten naar 3-5 en de verdiende overwinning mee naar huis kon nemen. Toch moet de ploeg van Zaterdag-4 een compliment gemaakt worden voor de teamspirit en het zich in de wedstrijd terug knokken als het team de neuzen de zelfde kant op kan laten staan dan gaan ze ondanks de aderlating aan het begin van het seizoen met het vertrek van drie basisspelers het nog menige ploeg lastig maken.