Komende zaterdag wordt onze Mini’s Day weer gehouden op de traditionele tijd. Dus gewoon weer zorgen dat je om 13.00 uur aanwezig bent ! Afgelopen weekend moest noodgedwongen worden uitgeweken naar een andere tijd, maar dat was niet zo’n succes…

Alhoewel… er waren wel weer 25 kinderen lekker aan het sporten. Het waren er alleen een beetje veel voor één kleedkamer. En als dan ook nog voldoende begeleiders ontbreken… Dus eh, dat doen we liever niet meer.

Er was trouwens één nieuw gezicht, maar in de consternatie zijn we zijn naam kwijt geraakt. Hopelijk komt-ie zaterdag weer, dan zetten we dat meteen recht. Dankzij sponsor Murat was er voor alle kids weer fruit, dit keer een appel.

Zoals gezegd gaan we er met de allerkleinsten zaterdag weer op de gewone tijd tegenaan. Noteer trouwens gelijk even in jullie agenda dat een week later, zaterdag 16 november, er géén Mini’s Day is in verband met de intocht van Sinterklaas.