Na de geweldigeoverwinning vorige week op EBOH moesten we deze week op bezoek bij VVGZ. Dat hetbelang van een grote groep bij de lagere elftallen belangrijk is bleek wel uithet feit dat we maar liefst 10 afwezigen hadden. Met 3 halve fitte spelers bij degroep van 12 werd het dus wederom een pittig potje.

Na het begin signaal van de uitstekend fluitendescheidsrechter begonnen we aan gelijk aan een offensief om snel mogelijk hetspel naar ons toe te trekken. Met goed combinatie spel wisten we al snel eenpaar goede kansen te creëren die helaas door de keeper of de verdedigers van degastheren gekeerd werden.

Zelfs de drie 100% kansen bleken niet aan ons besteed en demannen van VVGZ kwamen steeds beter in de wedstrijd en wisten enkele keren dekwaliteiten van onze uitstekende verdediging onder leiding van Daryl te testen.De back Yoran en Ryan gaven weinig weg en Remco heerste als van oudst in hetcentrum. En mocht er onverhoopt wel een aanvaller door heen sluipen bleek de alweken in topvorm verkerende Hulleman een sta in de weg.

Het soepel voetballende middenveld met Rutger in eencontrolerende rol en de nog niet geheel fitte Damian en Vincent op de flankenwerden aanvallend ondersteund door Brandon  hoewel ze het af en toe moeilijk hadden wistenzo toch regelmatig de spitsen Bas en Ivaar in stelling te brengen.

De tijd begon te dringen en het uitvallen van Daryl was een streep door de rekening maar zo als zo vaak pakte dit team het uitstekende op en werd het team aangevuld me Melin die zich moeiteloos in het ritme van de wedstrijd aanpaste. De moegestreden en zieke Vincent die wederom een goede wedstrijd speelde zorgde ervoor dat zelfs de geblesseerde Thomas zijn kicksen aan moest trekken.

Na wat counters van de gastheren die vakkundig door Jeroen en consorten in de kiem werden gesmoord was het de weggestuurde Bas die het leder magistraal beroerde maar de bal op het aluminium zag belanden de als een duiveltje uit een doosje meegelopen Ivaar aarzelde niet en schoot de bal hoog in het doel en wist met zijn treffer het team in extase te brengen. Met een trots gevoel over wat zijn manschappen deze middag hadden gepresteerd en de 3 punten keerde coach Jan Hartman en zijn team terug naar Dordrecht.