Het zal zaterdagmiddag rond half twee erg stilletjes zijn bij GSC/ODS. Normaal dartelen rond die tijd een twintigtal kleine talentjes op ons hoofdveld en pannaveld, maar komend weekend is er géén Mini’s Day. Gelukkig maar eenmalig…

De leukste voetbalactiviteit in onze club gaat niet door in verband met de intocht van Sinterklaas. Overigens komen Sint en Piet op 29 november ook naar GSC/ODS voor alle kids tot en met 10 jaar. Lees daarvoor nog even het andere stukje hier over !

Afgelopen zaterdag was er dus wél een Mini’s Day. Ook dit keer zagen we een nieuw gezicht. Van Umut om precies te zijn. De allerkleinsten werkten onder leiding van Ariëtte en ouders op het bekende parkoers aan techniek en motoriek.

Op het pannaveld werd een pittig potje 4 tegen 4 gespeeld met begeleiding van Robertson en Murat. De laatste zorgde er als fruitsponsor voor dat alle 22 aanwezige kinderen met een mandarijn naar huis konden. Het smaakte naar meer !