Met een ietwat uitgedunde groep stond de thuiswedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland op het programma. De mannen van zaterdag 2 lijken steeds beter op elkaar ingespeeld te raken en het vertrouwen in elkaar neemt toe.

Vanaf het begin van de wedstrijd werd het spel door de ploeg van GSC/ODS naar zich toegetrokken en de gasten met de rug tegen de muur gezet. Met veel positie wisselingen en goedde combinaties wisten we keer op keer gevaar te stichten op de helft van Nieuw-Lekkerland en  waar de gasten met kunst en vlieg werk op de been bleven moest Rensley in de periode slechts één keer handelend op treden.

Nadat Appie net buiten de 16 was neer gelegd, ging hij zelf achter de bal staan en wist hij de keeper met een goede vrijetrap in de korte hoek te passeren. Na deze treffer leek het hek van de dam en werd het gaspedaal helemaal ingedrukt en golfde de ene na de andere aanval op het doel van Nieuw-Lekkerland af. De uitstekende spelende Yassine kwam voor zijn man en passeerde 2 tegenstanders op vervolgens Jeremy op maat te bedienen, Jeremy zijn voorzet was op maat en de in de 16 meter opgedoken John tikte de bal met de binnen kant in de verre hoek 2-0.

De gasten leken het nu wel even welletjes te vinden en wisten in een kleine opleving ons het vuur aan de schenen te leggen wat resulteerde in een aantal corners. Uit een van deze corners leken ze ook terug in de wedstrijd te komen toen de spits de bal naar de kruising stuurde maar Rensley zijn waarde bewees en de bal met een katachtige redding uit het doel ranselde. De equipe van Jan en Raymond nam het heft weer in handen en was het wederom Appie die het net wist te vinden en de ruststand bepaalde op 3-0.

Ongewijzigd begonnen we aan de 2de helft voor de dat de mannen van Nieuw-Lekkerland het in de gasten hadden lag de bal al weer in het net en was het ditmaal Jeremy die het eindstation was 4-0. Met deze stand kwamen er wat slordigheden in het spel maar was het geloof bij de gasten ook wel verdwenen. Het flitsende spel van de eerste helft was nu wat minder verzorgd maar over de inzet viel zeker niet te klagen de op het middenveld heersende Dylan pikte iedere bal op. En was de van een blessure teruggekeerde Roald een verrijking voor het spel.

Na een paar gemiste kansen van onze zijde was het halverwege de 2de helft Jeremy die zijn tweede treffer van de middag maakte en de stand naar 5-0 tilde met Dani Broos in het veld voor Appie kwam er weer wat nieuw elan in de ploeg, een ongelukkig van richting veranderde voorzet werd door de verdediger van Nieuw-Lekkerland in eigen doel gewerkt en zo kwam de 6-0 op het formulier. Met nog een kwartier te spelen werd de moegestreden Roald vervangen door Paul Ties die hier mee zijn eerste minuten als veldspeler maakte.