Met een ietwat uitgedunde groep stond de thuiswedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland op het programma. De mannen van zaterdag 2 lijken steeds beter op elkaar ingespeeld te raken en het vertrouwen in elkaar neemt toe.

Vanaf het begin van de wedstrijd werd het spel door de ploegvan GSC/ODS naar zich toegetrokken en de gasten met de rug tegen de muur gezet.Met veel positie wisselingen en goedde combinaties wisten we keer op keergevaar te stichten op de helft van Nieuw-Lekkerland en  waar de gasten met kunst en vlieg werk op debeen bleven moest Rensley in de periode slechts één keer handelend op treden.

Nadat Appie net buiten de 16 was neer gelegd, ging hij zelfachter de bal staan en wist hij de keeper met een goede vrijetrap in de kortehoek te passeren. Na deze treffer leek het hek van de dam en werd het gaspedaalhelemaal ingedrukt en golfde de ene na de andere aanval op het doel vanNieuw-Lekkerland af. De uitstekende spelende Yassine kwam voor zijn man enpasseerde 2 tegenstanders op vervolgens Jeremy op maat te bedienen, Jeremy zijnvoorzet was op maat en de in de 16 meter opgedoken John tikte de bal met debinnen kant in de verre hoek 2-0.

De gasten leken het nu wel even welletjes te vinden enwisten in een kleine opleving ons het vuur aan de schenen te leggen watresulteerde in een aantal corners. Uit een van deze corners leken ze ook terugin de wedstrijd te komen toen de spits de bal naar de kruising stuurde maarRensley zijn waarde bewees en de bal met een katachtige redding uit het doelranselde. De equipe van Jan en Raymond nam het heft weer in handen en was hetwederom Appie die het net wist te vinden en de ruststand bepaalde op 3-0.

Ongewijzigd begonnen we aan de 2de helft voor dedat de mannen van Nieuw-Lekkerland het in de gasten hadden lag de bal al weerin het net en was het ditmaal Jeremy die het eindstation was 4-0. Met dezestand kwamen er wat slordigheden in het spel maar was het geloof bij de gastenook wel verdwenen. Het flitsende spel van de eerste helft was nu wat minderverzorgd maar over de inzet viel zeker niet te klagen de op het middenveldheersende Dylan pikte iedere bal op. En was de van een blessure teruggekeerdeRoald een verrijking voor het spel.

Na een paar gemiste kansen van onze zijde was het halverwege de 2de helft Jeremy die zijn tweede treffer van de middag maakte en de stand naar 5-0 tilde met Dani Broos in het veld voor Appie kwam er weer wat nieuw elan in de ploeg, een ongelukkig van richting veranderde voorzet werd door de verdediger van Nieuw-Lekkerland in eigen doel gewerkt en zo kwam de 6-0 op het formulier. Met nog een kwartier te spelen werd de moegestreden Roald vervangen door Paul Ties die hier mee zijn eerste minuten als veldspeler maakte.