Op initiatief van de sponsorcommissie zijn gisteravond enkele leden twee-en-een half uur aan het bellen geweest met clubgenoten en sympathisanten van GSC/ODS. We hoopten weer veel nieuwe spelers te krijgen voor de Vriendenloterij, maar dat viel eerlijk gezegd een beetje tegen.

Er konden acht nieuwe spelers genoteerd worden en daar zijn we natuurlijk wèl blij mee. Alle beetjes helpen, zeggen we dan maar. In totaal hebben we nu 40 mensen die via onze club meespelen met de Vriendenloterij en dat betekent dat GSC/ODS weer een beetje extra geld tegemoet kan zien.

Vanaf deze plek danken we de bellers en natuurlijk de nieuwe – maar ook de ‘oude’ – abonnees van de Vriendenloterij. De club heeft al een aantal malen een mooi bedrag ontvangen en we hopen natuurlijk dat ook ‘onze’ spelers nog vaak in de prijzen gaan vallen.